Sajt je još uvek u pripremi...
Sajt je još uvek u pripremi...
Sajt je još uvek u pripremi...

Edukacija

U našem islamskom centru u Tutinu, jedanput nedeljno, vikendom, postoji program edukativne igraonice za naše najmlađe. Djeca se kroz igru uče uvježbavanju grubih motoričkih sposobnosti (kretanje, hodanje, trčanje, penjanje), kao i finih motoričkih sposobnosti (crtanje, pisanje, zagonetke, edukativni zadaci i slično).
U sklopu programa, također, sa djecom se uče kratke i najlakše Kur’anske sure, kao i priče prilagođene njihovom uzrastu.
Program edukativne igraonice za najmlađe sprovode naše sestre, članice islamskog centra, koje izučavaju ovu oblast i imaju iskustva u radu sa djecom.
Trudimo se da na inovativan način, prateći najnovije trendove i metode, najmlađoj djeci pružimo kvalitetan rad, kako bi vrijeme provedeno u islamskom centru bilo korisno i poučno za naše mališane.

Mogućnost edukacije kroz igru u našem islamskom centru, je zlata vrijedna, te iz tog razloga pozivamo roditelje, članove islamskog centra, i sve zainteresovane da se angažuju i svojoj djeci pruže priliku za ozbiljan i kvalitetan rad sa njima koji će im pomoći da ostvare potreban napredak, u najmlađem periodu, a što može imati pozitivne refleksije i koristi i nakon što prerastu taj najmlađi period.
Predmet edukativne igraonice su uglavnom djeca od 2-5 godina.
Časovi se održavaju jedanput nedeljno, subotom u 14h.

Share This:

Leave Your Comments

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Copyright 2023, Sva prava zadržana.